Rss

Visa upp företaget

Ett sätt att visa upp företaget kan vara att åka på branschmässor, där samlas det oftast en mängd personer som kan vara intresserade av just ert företag. Att göra olika typer av marknadsföring för företaget kan vara en bra idé och genom att presentera sig på en mässa är för en del det enda man behöver göra.

Innan ni bokar plats på någon företagsmässa så kan det vara bra att fundera på hur man vill synas och vad man ska visa upp. Det kan vara bra att sticka ut lite från mängden och visa produkter på ett lite annat sätt än vad andra gör. Den monter som ska skapas ska vara tydlig och följa den grafiska profil som ert företag har. Det tema som montern ska ha ska kunna förknippas med de tjänster eller produkter företaget säljer.

Det går att ta fram specifika produkter som regelbundet används vid mässor och andra arrangemang där företaget är involverade. En färdig monter som man skapat för sitt företag, det ska vara enkelt att packa ner de produkter och saker som behövs på en mässa, det enda som man kanske behöver fixa är någon form av giveaway. Godis i alla former är uppskatta men företaget kanske kan ta fram någon specifik giveaway som inget annat företag tänkt på.

Var aktiv på mässan och se alla som kommer till er monter även om ni har fullt upp. Att ge besökare uppmärksamhet, bjud på en kopp kaffe så länge och be att få återkomma när man är färdig med den andre besökaren. Se till så att det finns fler representanter i montern som kan ta hand om besökarna. Alla kanske inte behöver vara experter inom området utan det är bra om någon akn ta hand om besökarna och dela ut produktblad och annat som vissa besökare bara vill ha.