Rss

Inreda kontorslokalen – några bra tips

Ett kontor är först och främst en arbetsplats. Men det betyder inte att man inte kan lägga ned tid och energi på att skapa en något vackert och inspirerande. Ta de nedanstående tips till hjärtat och besluta vad som passar bäst för just ditt företag.

Använd mer färger

Färgvalen i kontorslokaler kan väldigt enkelt falla tillbaka på huvudsakligen neutrala färger som vitt, grått och svart. Men det är värt att våga använda starkare färger i inredningen också. Huruvida detta är färgen på väggarna eller på möblerna spelar mindre roll. Färger har visat sig har väldigt betydelsefulla effekter på vår sinnesstämning och även vår kreativitet. Så våga testa lite mer färger i inredningen på kontoret.

Dekorera väggarna

Väggdekorationer är också något vi egentligen ser för lite av på kontor. Och nu är det inte tal och klassiska tavlor eller liknande som måste upp. Det kan vara något så enkelt som att låta trycka upp några stilrena och snygga skyltar att sätta upp på väggarna. Ta då hjälp från en firma som Signlabs och välj ut något som passar in i inredningsstilen på kontoret.

Inkludera växter

Växter är ett utmärkt tillskott till vilket kontor som helst. De hjälper till att skapa en mer levande och trivsam miljö och kommer i många olika varianter. Tänk bara på var växterna placeras och att de faktiskt kan frodas i den miljön. Det är huvudsakligen mängden ljus de får som spelar en roll i detta. Se också till att någon har ansvaret att vattna växterna regelbundet. Företagsväxter är en perfekt firma att vända sig till för några bra förslag.

Glöm inte textilierna

Textilier är vi mer van att tänka på när det kommer till inredning av hemmet. Men faktum är att de har många fördelar även i kontorslokaler. En av de viktigaste funktionerna är att de kan absorbera ljud och därmed minska bullret. Mattor och gardiner är två av de främsta verktygen i detta arbete. Men textilier mjukar även upp inredningen och skapar något som alla kan känna sig lugnare och mer bekväm i.