Rss

Förberedelse inför event eller mässa

Som företag så kan det hända att man väljer att åka iväg på något event eller företagsspecifik mässa. Det är ett bra sätt att visa upp sig som företag och man får träffa presumtiva kunder och marknadsföra sitt företag under en eller flera dagar på ett och samma ställe. De som besöker mässan eller eventet har ofta ett intresse för de produkter eller tjänster som ditt företag tillhandahåller.

Se till att vara väl förberedd inför ett event eller mässa. Sätt ihop material för presentation som kan skickas med i papperspåsar med tryck. Det är ett bra sätt att besökarna får med sig något hem och kan i efterhand läsa om det som ert företag säljer. Försök skapa en attraktiv monter som gör besökarna nyfikna att besöka just er. Det är ofta det första intrycket som ger resultat, så om ni är väl förberedd och kan ge svar på de frågor som ställs av besökarna så är ni på rätt spår.

För se alla de som kommer till er monter. Det kanske inte är alla som vill prata utan få en påse med information från ert företag. Tryck inget i ansiktet på besökarna utan fråga om ni kan hjälpa till med något och om de vill fråga så svara på frågorna och vill de enbart titta och få med sig information med sig hem. Även de som inte frågar är viktiga framtida kunder och ska tas om hand på allra bästa sätt. Bjud på en kopp kaffe och något gott till. Se även till att det finns en godisskål som regelbundet fylls på står i er monter.

Comments are closed.